Gas

Aanleg en onderhoud van gasinstallaties voor woning of bedrijfspand. Adviseren over leidingwerk en materiaal bij de aanleg en goed onderhoud plegen, zodat de rendementen optimaal zijn.

Water

Voor het huis, kantoor of misschien wel uw zwembad: waterleidingen aanleggen volgens de geldende normen en het uitzoeken van de juiste warmwatertoestellen voor uw situatie.

Elektra

Alle elektrische installaties voor particuliere of zakelijke markt. Kracht- en lichtinstallaties worden aangelegd en onderhouden, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en continuïteit.

C.V.

Het onderhoud en het goed aanleggen van CV-installaties zorgt voor een comfortabel warm huis, kantoor of werkplek. Goede afstelling van de installatie vergroten de veiligheid en voorkomt hoge energierekeningen.

Vloerverwarming

Zeer aangenaam is vloerverwarming in huis of bedrijfspand. Elektrische vloerverwarming of een installatie rechtstreeks op de CV moet netjes aangelegd worden voor het meeste comfort.

Alternatieve Energie

De prijzen van gas en elektriciteit blijven stijgen. Dankzij de ruime ervaring op het gebied van duurzame energie en technieken kunnen wij voor u een zuinige installatie op maat maken.

Dak- en Zinkwerk

Een goed aangebracht dak geeft jarenlange bescherming tegen regen, koude en lekkage. Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud, renovatie of reparatie. We lossen het op.

Data Netwerken

Het aanleggen en onderhouden van datanetwerken die bedrijfsvoering verbeteren en versnellen behoren tot de mogelijkheden die we u kunnen bieden.